Recreatie het hele jaar door!

Het doel van Momentum Club is u een scala van verschillende activiteiten te bieden, met de permanente zorg voor de selectie van de beste evenementen van het moment.
U kan kiezen tussen een tiental mogelijkheden:
  • Museum & Tentoonstelling (musea, tentoonstellingen, ...)
  • Shows (theaters, filmpremières, concerten, ...)
  • Conferenties (persoverzichten, boekpresentaties, conferenties)
  • Bedrijfsbezoek (Zoo, Disney on Ice, , ...)
  • Reizen (city trips & Travel 7, 10 of 14 dagen)
  • Sportactiviteiten (elektrische fiets, wandelen, yoga, ...)
  • Sportevenementen (Van Damme Memorial, voetbalspel, Roland Garros ...)
  • Merkwaardig (buitengewone tuinen, bezoeken aan bedrijven of verrassende plaatsen,…)
  • Training (IT, talen, fotografie, schaken, ...)
  • Gastronomie (meestal in bekende of minder bekende restaurants ... maar steeds met een gunstig prijs/kwaliteit ratio)
Inschrijven als lid kan alleen of als koppel.
De inschrijving kan tegen een jaarlijkse bijdrage van 125 € per persoon (+/- 10€/maand), of 195 € per koppel (beiden gedomicilieerd op hetzelfde adres).Er is ook geen aparte toetredingsvergoeding.
Club Momentum heeft vele partners, CONTACTEER ONS ZO SNEL MOGELIJK OP GSM: 0470/57 30 75 OM TE WETEN OF U RECHT HEEFT OP EEN SPECIALE PROMOTIECODE. (Voorkeurtarief, enkele maanden gratis lidmaatschap, enz.).
De activiteiten zijn over het algemeen georganiseerd voor groepen van ongeveer 25 personen. Ze zijn meestal betalend, maar wij zorgen er altijd voor dat u kan profiteren van zeer gunstige prijzen!
Elke activiteit is volledig voorbereid en georganiseerd door ons voor u, en vindt plaats in het gezelschap en onder de coördinatie van een lid van ons professioneel team. U moet dus voor niets zorgen!
Voor de inschrijving bij de club en haar activiteiten, nodigen wij u uit dit uitsluitend via onze website te doen... dit zal al uw inspanningen op dit niveau vergemakkelijken! Met slechts enkele klikken en een paar tientallen seconden, kunt u alle informatie met betrekking tot de club en haar activiteiten vinden. Daarenboven kan u in 3-4 stappen registreren. Eenvoudiger kan het niet!
Eenmaal als lid geregistreerd, ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief per e-mail, over de activiteiten van de komende weken of de nieuwe activiteiten in het Momentum programma.
gastronomie2

Het team

Sinds haar ontstaan in augustus 2016 heeft het team van de Club Momentum dezelfde gestage groei gekend als de ontwikkeling van de Club.
Sinds het begin actief in het Brussels Gewest, is de Club Momentum eind 2017 uitgebreid naar Antwerpen, half 2018 naar Waals-Brabant en in de zomer van 2019 naar Vlaams-Brabant.

Nathalie

Projectmanager van het werkplatform - Momentum Brussel

Nathalie
Oorspronkelijk komt Nathalie uit Waver en woont reeds enkele jaren met haar gezinnetje in een rustige aangename wijk in Waterloo.
Afgestudeerd in marketing, heeft ze ervaring zowel in marketing (loyaliteitsprogramma’s en communicatie) als in verkoop. Na enkele jaren werken voor grote bedrijven, kreeg Nathalie zin om zich op professioneel vlak te heroriënteren en een meer "menselijke" connotatie te geven aan haar dagelijks leven, waardoor ze CLUB MOMENTUM ontdekt heeft (en het onmiddellijk in haar hart gesloten).
Gepassioneerd door fotografie, reizen, sport, massages… en Harley Davidson…, stelt Nathalie sinds januari 2020 Nathalie is verantwoordelijk voor het project om nieuwe functionaliteiten te creëren op de Momentum website, vooral om de overdracht van kennis en ervaringen van Momentum leden naar volgende generaties te vergemakkelijken. Samen met Axel leidt Nathalie de Club Momentum Brussel en Waals Brabant.

Sibylle

Verantwoordelijke Momentum Waals-Brabant

Sibylle
Ik kom oorspronkelijk uit Gent, heb vele jaren in Brussel gewoond en woon nu in Rhode St. Genesee met mijn twee prachtige kinderen (tieners).
Mijn dagelijks leven wordt vooral gevoed door mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden en mijn werk. Ik geniet met volle teugen van het leven en menselijke relaties vormen de kern van mijn interesses. Na vele jaren in de privé-sector realiseerde ik me dat het aanbieden van mijn diensten aan anderen voor mij een prioriteit werd. Enkele jaren geleden heb ik Golden Age opgericht, aanvankelijk een hulpdienst op maat voor bejaarden.
Dankzij mijn passie voor evenementen en mijn organisatietalent heb ik besloten het Momentum-team te vervoegen om de leden te kunnen laten delen in culturele, sportieve en andere momenten van hoog niveau.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en u binnenkort te verwelkomen.

Florence

Verantwoordelijke Momentum voor Antwerpen

Florence
Nadat ik van school kwam, ging ik werken voor wat ik dacht dat mijn professionele passie was, marketing. Na een tussenstop in het buitenland kwam ik thuis met een geweldige levenservaring als bagage en concentreerde ik mij meer op het menselijke en organisatorische aspect in een job, waardoor ik gedurende meer dan 16 jaar officemanager werd van een team van 50 top collega’s. Als moeder van 3 jongvolwassenen leef ik mijn leven met passie en probeer ik mijn interesses zo veel mogelijk uit te breiden. Daarnaast hou ik van reizen, cultuur, sport, goede plannen, vriendschap en, waarom niet, het onverwachte. Het idee dat je een omgeving kan creëren waar iedereen zich goed voelt en gemotiveerd is het beste van zichzelf te geven, is voor mij de beste motivatie.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en samen met u mooie Momentum-herinneringen te creëren!

Fabienne

Verantwoordelijke Momentum Vlaams-Brabant

Fabienne
Fabienne is afkomstig uit Anderlecht en woont reeds meer dan 30 jaar in Vlaams-Brabant.
Al bijna 30 jaar organiseert ze allerlei evenementen zoals seminaries, congressen, beurzen, persconferenties, reizen en incentives.
Daarbovenop organiseert en begeleidt ze in haar vrije tijd met heel veel passie reizen over heel de wereld.
In de zomer van 2019 heeft zij vol enthousiasme en toewijding onze club in Vlaams-Brabant opgestart met heel wat succesvolle activiteiten en fantastische leden.
Dankzij haar passie voor de job en haar organisatietalent staat zij u steeds met de glimlach bij met raad en daad tijdens, voor en na alle activiteiten. Iedereen hartelijk welkom om zich aan te sluiten bij deze leuke afdeling vol boeiende en ontspannende momenten.

Vincent

Verantwoordelijke Momentum Luik

Vincent
Geboren en getogen in Luik, woon ik momenteel in Fraipont in de vallei van de Vesdre.
Met mijn handelsdiploma heb ik bijna 30 jaar gewerkt als vertegenwoordiger in het domein van bier en andere feestelijke dranken.
Vanaf eind augustus investeer ik mij met veel genoegen in de lancering van Club Momentum in Luik, waarbij ik aangetrokken wordt door de verscheidenheid aan taken in mijn functie en de menselijke contacten. Als levensgenieter in hart en ziel, kijk ik er naar uit om de nieuwe leden in Luik te ontmoeten en begeleiden.

Caroline

Verantwoordelijke Momentum Bergen-Charleroi

Caroline
Met mijn bachelor in toerisme begon ik mijn professionele carrière in Frankrijk. Na jobs in toerismekantoren en hotels vervolgde ik uiteindelijk mijn werkervaring eerder in verkoopsfuncties. Als epicurist geniet ik van het leven, van mijn vrienden en familie. Aangezien ik artistiek aangelegd ben, bloei ik vooral open bij het werk met mijn handen zoals knutselen en schilderen. Ik kijk er enorm naar uit om kennis te maken met de leden van Club Momentum om samen aangename momenten te beleven.

Gaëtan

Verantwoordelijke Momentum Namen

Gaëtan
Ik ben 55 jaar, vader van twee kinderen (26 en 21) en afkomstig uit de Luikse regio, momenteel woonachtig in Ohain.
Gepassioneerd door verkoop, is mijn professionele carrière voornamelijk gericht geweest op verkoop.
Drie jaar geleden wilde ik mijn carrière een nieuwe wending geven en mijn eigen bedrijf oprichten. Een gebied dat me aansprak, dat van onze senioren, bracht me op een idee en ik startte "Digital Seniors" dat als bijzonderheid heeft een tablet aan te bieden die de toepassing van nieuwe technologieën in het dagelijkse leven van de ouderen vergemakkelijkt.
Het is niet meer dan normaal dat ik besloot me bij het "Momentum"-team aan te sluiten, verleid door het concept "Samen plezier maken", dat mensen aanmoedigt om ten volle van het leven te genieten door middel van culturele en sportieve activiteiten, .....
Ik verheug me er nu al op u te ontmoeten en mijn enthousiasme met u te delen.

Valérie

Verantwoordelijke Momentum Wallonie Picarde

Valérie
Ik ben een geboren levensgenieter. Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten, contacten te leggen en de glimlach te zien op de gezichten van de mensen rondom mij.
Verrassend, inspirerend, ontroerend door cultuur, reizen en wat de wereld te bieden heeft, des te meer in deze moeilijke tijden.
Ik ben al meer dan twintig jaar betrokken bij toerisme en evenementen in België en in het buitenland en organiseer originele en atypische evenementen.
Ik vraag alleen om u te verrassen en u mooie momenten te laten beleven in een serene en vriendelijke sfeer.

Amandine

Administratief & financieel verantwoordelijke

Amandine
Oorspronkelijk afkomstig uit Waals-Brabant, heb ik mijn tienerjaren in de regio Charleroi doorgebracht voordat ik me bij de hoofdstad voor mijn studie aansloot. Ik woon sinds 2015 in Drogenbos met mijn man en onze drie dochters.
Mijn carrièrepad is gevarieerd. Ik heb bijna 12 jaar gewerkt, eerst als infographist en later als IT, voor de Zweedse meubelsreus. De afgelopen jaren heb ik de prachtige rol van fulltime mama gecombineerd met de dubbele rol van executive assistant en account manager in een digitaal communicatiebureau. Toen ik mijn jaren veertig nakwam, voelde ik de nood om mijn werk betekenis te geven en vond ik in Momentum de waarden die mij voeden en motiveren. Ik stel de Club en al zijn leden in dienst van mijn organisatiegevoel en mijn aandacht voor detail.

Axel

Medeoprichter van Momentum Belgium

Axel
Ondernemer, initiatiefnemer, nieuwsgierig, gepassioneerd, levensgenieter en een echte gelovige.
Na mijn studies handelsingenieur besloot ik mijn eerste professionele stempel te drukken in het buitenland, in Chili, waar ik gedurende drie jaar als consultant voor PWC werkte. Daarna volgde 3 jaar ervaring in de telecommunicatiesector in België. Vanaf 2000 besloot ik twee ondernemingen op te richten in innoverende sectoren waarin ik had geïnvesteerd, en ik begon ze te ontwikkelen tot ze werden verkocht.
Actief sinds 2009 in het beheerscomité van een vzw gericht op culturele uitstappen, heb ik daarna besloten om een nieuw concept van vrijetijdsclub op te zetten, dat trouw is aan mijn waarden en eisen om het beste te brengen aan een publiek dat ik goed ken, namelijk dat van de 55-plussers. In augustus 2016 werd een nieuwe bladzijde geopend met de geboorte van Club Momentum.