Blijf op de hoogte !

Bent u nog geen lid van Club Momentum, laat dan uw gegevens achter om onze aanbiedingen en acties te ontvangen.

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail adres in te vullen

Club Momentum Vlaams-Brabant Oost - Have fun together !

Club Momentum biedt een selectie van een 100-tal groepsactiviteiten per jaar. Deze activiteiten gaan voornamelijk door op weekdagen tijdens de dag maar ook soms in het weekend. Wij zijn toegankelijk voor dames, heren en koppels.
Momentum biedt u de kans om plezier te beleven met vrienden door te reizen, te bezoeken, te sporten, te ontdekken, te proeven … of het bijwonen van de beste shows van het land.
Momentum is dus een agenda van uiteenlopende en unieke activiteiten geselecteerd en georganiseerd voor u en dit tegen gunstige voorwaarden.

Onze toekomstige activiteiten

do 08 juni 2023

Bedrijfsbezoek

Bezoek aan een escargotkwekerij
Bezoek aan een escargotkwekerij

za 17 juni 2023

Bezienswaardigheid

De geheimen van het Ursulineninternaat ontsluierd
De geheimen van het Ursulineninternaat ontsluierd

vr 30 juni 2023

Bedrijfsbezoek

BEZOEK AAN HET GROOTSTE BROUWERIJENCOMPLEX VAN EUROPA
BEZOEK AAN HET GROOTSTE BROUWERIJENCOMPLEX VAN EUROPA

Wat onze leden over ons zeggen

Ik ontdekte Momentum en wist inmiddels ook mijn vriendin te overtuigen en lid te worden. Leuke activiteiten, met zorg georganiseerd en op regelmatige basis voorgesteld aan de leden.
Recent nog een daguitstap naar Spa. Na bezoek aan de bottelarij en een gezellige lunch samen, was het kuieren met onze gids door deze prachtstad om dan als afsluiter nog een tentoonstelling over Miró mee te pikken.
Moe maar zeer tevreden terug naar huis.

Else V.
Lid Club Momentum Antwerpen

Momentum is voor mij een fijne en leuke ontspanning. Steeds nieuwe ontdekkingen met culturele achtergrond en fantastische gidsen. Doe zo voort!

Marijke D.
Lid Club Momentum Antwerpen

Club Momentum was en is voor mij een heuse verrijking. Ik ben erbij sinds het prille begin, sindsdien is het een aaneenschakeling geweest van interessante activiteiten op divers vlak, gespekt met deskundige uitleg door sympathieke gidsen en een breed perspektief aan uitstappen, lezingen en bezoeken, dit alles in gezelschap van leuke, geinteresseerde mensen onder leiding van een zeer begeesterde Florence. Dus niet twijfelen Join the Club!

Vera V.
Lid Club Momentum Antwerpen

Momentum trok ons vooral aan door de grote diversiteit aan activiteiten, zoals vooral wandelingen, bedrijfsbezoeken en lezingen. In het bijzonder actueel was de lezing van schepen Koen Kennis van de Stad Antwerpen over de Oosterweelverbinding, een project dat elke Antwerpenaars aanbelangt. We kijken dan ook al erg uit naar het daarop aansluitende werfbezoek dat Momentum op 5 mei organiseert

Frank D.
Lid Club Momentum Antwerpen

Stoppen met werken en wat nu met de tijd…naar een info moment van Momentum geweest.
Boeiend…zoveel verschillende activiteiten…opera, wandelingen, wijnproeverij, etentjes…en nog zoveel meer.
Altijd alles goed georganiseerd, heel gezellig, je kent niemand en toch voelt het als vrienden aan. Heel toffe groep.
Een aanrader!

Brigitte V.
Lid Club Momentum Antwerpen

Momentum biedt een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten in een aangename sfeer … voor elk wat wils ! Nooit te oud om iets bij te leren en tevens je sociaal leven wat terug op te bouwen na een drukke carrière.
Wil je eens een activiteit buiten jouw regio doen, kan dit ook vermits Momentum in vele regio’s aanwezig is. Wij raden iedereen aan om dit eens uit te testen. Wij vonden het leuk.

Chris D. en Frederic H.
Lids Club Momentum Antwerpen

Wat ben ik blij dat Momentum er is. Leuke activiteiten met gelijkgestemde mensen. Een grote afwisseling gaande van culturele evenementen, naar wandelingen in kleine steegjes en dan nog de reizen. En alles met toffe gidsen.
Wat ik ontzettend tof vond van Momentum is het feit dat ze het lidmaatschap gratis verlengd hebben met Corona. Er waren natuurlijk ook geen activiteiten maar vond dit gebaar toch sympathiek.

Tania C.
Lid Club Momentum Antwerpen