Blijf op de hoogte !

Bent u nog geen lid van Club Momentum, laat dan uw gegevens achter om onze aanbiedingen en acties te ontvangen.

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail adres in te vullen

Recreatie het hele jaar door!

Het doel van Momentum Club is u een scala van verschillende activiteiten te bieden, met de permanente zorg voor de selectie van de beste evenementen van het moment.
U kan kiezen tussen een tiental mogelijkheden:
  • Museum & Tentoonstelling (musea, tentoonstellingen, …)
  • Shows (theaters, filmpremières, concerten, …)
  • Conferenties (persoverzichten, boekpresentaties, conferenties)
  • Bedrijfsbezoek (Zoo, Disney on Ice, , …)
  • Reizen (city trips & Travel 7, 10 of 14 dagen)
  • Sportactiviteiten (elektrische fiets, wandelen, yoga, …)
  • Sportevenementen (Van Damme Memorial, voetbalspel, Roland Garros …)
  • Merkwaardig (buitengewone tuinen, bezoeken aan bedrijven of verrassende plaatsen,…)
  • Training (IT, talen, fotografie, schaken, …)
  • Gastronomie (meestal in bekende of minder bekende restaurants … maar steeds met een gunstig prijs/kwaliteit ratio)
Inschrijven als lid kan alleen of als koppel.
De inschrijving kan tegen een jaarlijkse bijdrage van 145 € per persoon (+/- 10€/maand), of 240 € per koppel (beiden gedomicilieerd op hetzelfde adres).Er is ook geen aparte toetredingsvergoeding.
Club Momentum heeft vele partners, CONTACTEER ONS ZO SNEL MOGELIJK OP 0477/18 00 68 OM TE WETEN OF U RECHT HEEFT OP EEN SPECIALE PROMOTIECODE. (Voorkeurtarief, enkele maanden gratis lidmaatschap, enz.).
De activiteiten zijn over het algemeen georganiseerd voor groepen van ongeveer 25 personen. Ze zijn meestal betalend, maar wij zorgen er altijd voor dat u kan profiteren van zeer gunstige prijzen!
Elke activiteit is volledig voorbereid en georganiseerd door ons voor u, en vindt plaats in het gezelschap en onder de coördinatie van een lid van ons professioneel team. U moet dus voor niets zorgen!
Voor de inschrijving bij de club en haar activiteiten, nodigen wij u uit dit uitsluitend via onze website te doen… dit zal al uw inspanningen op dit niveau vergemakkelijken! Met slechts enkele klikken en een paar tientallen seconden, kunt u alle informatie met betrekking tot de club en haar activiteiten vinden. Daarenboven kan u in 3-4 stappen registreren. Eenvoudiger kan het niet!
Eenmaal als lid geregistreerd, ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief per e-mail, over de activiteiten van de komende weken of de nieuwe activiteiten in het Momentum programma.
gastronomie2

Het team

Sinds haar ontstaan in augustus 2016 heeft het team van de Club Momentum dezelfde gestage groei gekend als de ontwikkeling van de Club.
Sinds het begin actief in het Brussels Gewest, is de Club Momentum eind 2017 uitgebreid naar Antwerpen en naar Waals-Brabant half 2018.

Nathalie

Projectmanager van het werkplatform - Momentum Brussel / Verantwoordelijke voor Momentum in Brussel en Waals-Brabant

Nathalie
Ik ben geboren in Brussel en opgegroeid in Waver. Al vele jaren woon ik in een rustige wijk van Waterloo en ik woon er zo graag! Gepassioneerd door fotografie, reizen, sport, welzijn, en met een diploma in Marketing (EPHEC) op zak, heb ik gemengde ervaring in marketing (loyaliteitsprogramma’s en communicatie) en in verkoop. Na verschillende jaren voor grote bedrijven te hebben gewerkt, kreeg ik de behoefte om mijn professionele oriëntatie te veranderen en dichter bij de mensen te komen, om een meer "menselijke" oriëntatie aan mijn dagelijks leven te geven! Ik ontdekte Club Momentum en vond het concept meteen geweldig! En ik heb de sprong gewaagd! Sinds januari 2020 ben ik verantwoordelijk voor het project om nieuwe functionaliteiten op de Momentum-website te creëren, voornamelijk om de overdracht van kennis en ervaringen van Momentum-leden naar de volgende generaties te vergemakkelijken. Daarnaast ben ik, samen met Axel, verantwoordelijk voor Club Momentum Brussel. Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen op onze activiteiten!

Sibylle

Verantwoordelijke Daguitstappen voor voor alle Momentum clubs

Sibylle
Ik kom oorspronkelijk uit Gent, heb vele jaren in Brussel gewoond en woon nu in Rhode St. Genesee met mijn twee prachtige kinderen (tieners).
Mijn dagelijks leven wordt vooral gevoed door mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden en mijn werk. Ik geniet met volle teugen van het leven en menselijke relaties vormen de kern van mijn interesses. Na vele jaren in de privé-sector realiseerde ik me dat het aanbieden van mijn diensten aan anderen voor mij een prioriteit werd. Enkele jaren geleden heb ik Golden Age opgericht, aanvankelijk een hulpdienst op maat voor bejaarden.
Dankzij mijn passie voor evenementen en mijn organisatietalent heb ik besloten het Momentum-team te vervoegen om de leden te kunnen laten delen in culturele, sportieve en andere momenten van hoog niveau.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en u binnenkort te verwelkomen.

Véronique

Verantwoordelijke Momentum voor Antwerpen

Veronique
Ik heb het grootste deel van mijn leven in de provincie Antwerpen gewoond. Nu recent op Linkeroever. Voor mij voorheen een totaal onbekend gebied, maar onbekend is onbemind. Voor mij was dat zeker zo. Nu vind ik daar mijn geluk tussen de natuur waar ik graag wandel, fiets en jog en op 10 minuten ben ik in “ ’t stad” met tram, boot of fiets.
Ik heb 4 kinderen en ben Mamyvie van (bijna) 3 kleinkinderen.
Ik ben leerkracht van opleiding, maar heb een school opgericht in Brussel. Daar heb ik leren organiseren: van oudercontacten, teamvergaderingen en schoolfeesten. Ook thuis zat organiseren mij in het bloed: verjaardagsfeesten, nieuwjaarsfeesten, fuiven, …
Mijn passie is de natuur, cultuur en architectuur. Dat rijmt mooi maar is onvolledig: ook kunst, gezond eten , bewegen, de oorsprong van de dingen leren kennen en mensen ontmoeten.
Ik ben lid van Momentum sinds september 2022 en was op zoek naar een nieuwe invulling van mijn leven tot plots deze job mijn pad passeerde. Ik ben dankbaar voor de kans die ik hier krijg omdat het mij de mogelijkheid geeft om vele mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te ontdekken en samen mooie momenten te beleven.
Positief door het leven gaan is de rode draad in mijn leven dus… Let’s have fun together !

Wim

Verantwoordelijke Momentum voor Vlaams-Brabant West

Wim
Meer dan veertig jaar lang al woon ik in het mooie stukje Vlaams-Brabant dat “de Noordrand” wordt genoemd. Ik groeide op aan het statige kanaal Brussel-Willebroek in Humbeek, en woon vandaag samen met Sofie in een rustig hoekje van het landelijke Meise. Jarenlang werkte ik in communicatie, public relations en eventorganisatie in de altijd boeiende autosector, voor kleine gespecialiseerde bedrijfjes en voor grote multinationals. Dat combineerde ik met een bijberoep en tijd voor mijn passies: motorrijden (als gids begeleid ik internationale motorreizen) en het ontdekken van de wonderlijke natuur in zuidelijk Afrika (in een opleidingstraject voor safarigids). Na 22 jaar besliste ik recent om mijn loopbaan als freelancer verder te zetten. Heel toevallig ontmoette ik het team achter Club Momentum en… het klikte meteen! Vanaf het najaar van 2022 ben ik bij Momentum verantwoordelijk voor de regio Vlaams-Brabant West. Ik kijk er naar uit om mijn nieuwsgierigheid te delen met die van onze leden, en ben ervan overtuigd dat de bezienswaardigheden, activiteiten en ontdekkingen in onze regio ons heel vaak zullen verrassen! Heel graag tot binnenkort, to have fun together!

Linda

Verantwoordelijke Momentum voor Vlaams-Brabant Oost

Linda
Als geboren en getogen Limburgse (Beringen) heb ik na mijn studies niet aan de verlokkingen van Vlaams-Brabant kunnen weerstaan. Eerst ben ik in wereldstad Leuven blijven plakken, daarna ben ik het landelijker gaan zoeken in Winksele, om me uiteindelijk in 2011 te settelen in Tielt-Winge, het bucolische hart van het zacht glooiende Hageland. Omarmd door sprankelende wijngaarden en in de schaduw van de beroemde Vlooybergtoren kom ik er thuis bij mijn man en onze twee honden.
Na meer dan een decennium meedraaien in achtereenvolgens het televisielandschap en de vastgoedsector, besliste ik in 2008 de navelstreng met het maandelijkse loonbriefje door te knippen en het professioneel op eigen kracht te proberen. Sindsdien ben ik voor bedrijven een polyvalente freelancepartner met een veelzijdige dienstenportfolio.
Als mens houd ik ervan om beetje bij beetje de wereld te verkennen en tegelijk zoveel mogelijk uit het leven te halen. Als medewerker van Momentum is het bijgevolg ook mijn ambitie om voor onze leden telkens weer verrassend en verfrissend uit de hoek te komen. Ik wil jullie graag ervaringen en belevingen voorstellen waar jullie echt van genieten en nog lang(er) over kunnen napraten. Samen zullen we ongetwijfeld mooie momentum beleven.
To be continued… 😉

Caroline

Verantwoordelijke Momentum Luik, Bergen-Charleroi en Wallonie Picarde

Caroline
Met mijn bachelor in toerisme begon ik mijn professionele carrière in Frankrijk. Na jobs in toerismekantoren en hotels vervolgde ik uiteindelijk mijn werkervaring eerder in verkoopsfuncties. Als epicurist geniet ik van het leven, van mijn vrienden en familie. Aangezien ik artistiek aangelegd ben, bloei ik vooral open bij het werk met mijn handen zoals knutselen en schilderen. Ik kijk er enorm naar uit om kennis te maken met de leden van Club Momentum om samen aangename momenten te beleven.

Gaëtan

Verantwoordelijke Momentum Namen

Gaëtan
Ik ben 55 jaar, vader van twee kinderen (26 en 21) en afkomstig uit de Luikse regio, momenteel woonachtig in Ohain.
Gepassioneerd door verkoop, is mijn professionele carrière voornamelijk gericht geweest op verkoop.
Drie jaar geleden wilde ik mijn carrière een nieuwe wending geven en mijn eigen bedrijf oprichten. Een gebied dat me aansprak, dat van onze senioren, bracht me op een idee en ik startte "Digital Seniors" dat als bijzonderheid heeft een tablet aan te bieden die de toepassing van nieuwe technologieën in het dagelijkse leven van de ouderen vergemakkelijkt.
Het is niet meer dan normaal dat ik besloot me bij het "Momentum"-team aan te sluiten, verleid door het concept "Samen plezier maken", dat mensen aanmoedigt om ten volle van het leven te genieten door middel van culturele en sportieve activiteiten, …
Ik verheug me er nu al op u te ontmoeten en mijn enthousiasme met u te delen.

Diane

Verantwoordelijke reizen

Diane
Ik ben geboren en getogen in St-Genesius-Rode, getrouwd en moeder van een jong meisje van weldra 18 jaar, dat naar de universiteit gaat en geleidelijk het familienest verlaat.
Na vele jaren in de motorsportwereld op internationaal niveau te hebben gewerkt waardoor ik veel over heel de wereld heb kunnen reizen, werkte ik in de luxe conciërgebusiness, waar ik ondersteunende diensten aanbood aan mensen die naar België verhuisden.
De afgelopen jaren heb ik de functie van evenementen- en sponsormanager vervuld bij een particuliere bank, waar mijn creativiteit, organisatietalent en vlotte contacten mijn belangrijkste troeven waren.
Nu wil ik mijn ervaring gebruiken om voor u mooie escapades te bedenken, door ongewone plaatsen te vinden, reizen die ontdekking, cultuur, verandering van omgeving en genot van het gehemelte combineren. Met onze uitgebalanceerde programma‘s kunt u een paar dagen in alle rust gewoon genieten.
Ik kijk ernaar uit om deze mooie reizen met jullie te delen en jullie samen mooie momenten te beleven.

Amandine

Administratief & financieel verantwoordelijke

Amandine
Oorspronkelijk afkomstig uit Waals-Brabant, heb ik mijn tienerjaren in de regio Charleroi doorgebracht voordat ik me bij de hoofdstad voor mijn studie aansloot. Ik woon sinds 2015 in Drogenbos met mijn man en onze drie dochters.
Mijn carrièrepad is gevarieerd. Ik heb bijna 12 jaar gewerkt, eerst als infographist en later als IT, voor de Zweedse meubelsreus. De afgelopen jaren heb ik de prachtige rol van fulltime mama gecombineerd met de dubbele rol van executive assistant en account manager in een digitaal communicatiebureau. Toen ik mijn jaren veertig nakwam, voelde ik de nood om mijn werk betekenis te geven en vond ik in Momentum de waarden die mij voeden en motiveren. Ik stel de Club en al zijn leden in dienst van mijn organisatiegevoel en mijn aandacht voor detail.

Axel

Medeoprichter van Momentum Belgium

Axel
Ondernemer, initiatiefnemer, nieuwsgierig, gepassioneerd, levensgenieter en een echte gelovige.
Na mijn studies handelsingenieur besloot ik mijn eerste professionele stempel te drukken in het buitenland, in Chili, waar ik gedurende drie jaar als consultant voor PWC werkte. Daarna volgde 3 jaar ervaring in de telecommunicatiesector in België. Vanaf 2000 besloot ik twee ondernemingen op te richten in innoverende sectoren waarin ik had geïnvesteerd, en ik begon ze te ontwikkelen tot ze werden verkocht.
Actief sinds 2009 in het beheerscomité van een vzw gericht op culturele uitstappen, heb ik daarna besloten om een nieuw concept van vrijetijdsclub op te zetten, dat trouw is aan mijn waarden en eisen om het beste te brengen aan een publiek dat ik goed ken, namelijk dat van de 55-plussers. In augustus 2016 werd een nieuwe bladzijde geopend met de geboorte van Club Momentum.