Recreatie het hele jaar door!

Het doel van Momentum Club is u een scala van verschillende activiteiten te bieden, met de permanente zorg voor de selectie van de beste evenementen van het moment.
U kan kiezen tussen een tiental mogelijkheden:
  • Museum & Tentoonstelling (musea, tentoonstellingen, ...)
  • Shows (theaters, filmpremières, concerten, ...)
  • Conferenties (persoverzichten, boekpresentaties, conferenties)
  • Bedrijfsbezoek (Zoo, Disney on Ice, , ...)
  • Reizen (city trips & Travel 7, 10 of 14 dagen)
  • Sportactiviteiten (elektrische fiets, wandelen, yoga, ...)
  • Sportevenementen (Van Damme Memorial, voetbalspel, Roland Garros ...)
  • Merkwaardig (buitengewone tuinen, bezoeken aan bedrijven of verrassende plaatsen,…)
  • Training (IT, talen, fotografie, schaken, ...)
  • Gastronomie (meestal in bekende of minder bekende restaurants ... maar steeds met een gunstig prijs/kwaliteit ratio)
Inschrijven als lid kan alleen of als koppel.
De inschrijving kan tegen een jaarlijkse bijdrage van 125 € per persoon (+/- 10€/maand), of 195 € per koppel (beiden gedomicilieerd op hetzelfde adres).Er is ook geen aparte toetredingsvergoeding.
Club Momentum heeft vele partners, CONTACTEER ONS ZO SNEL MOGELIJK OP 0477/18 00 68 OM TE WETEN OF U RECHT HEEFT OP EEN SPECIALE PROMOTIECODE. (Voorkeurtarief, enkele maanden gratis lidmaatschap, enz.).
De activiteiten zijn over het algemeen georganiseerd voor groepen van ongeveer 25 personen. Ze zijn meestal betalend, maar wij zorgen er altijd voor dat u kan profiteren van zeer gunstige prijzen!
Elke activiteit is volledig voorbereid en georganiseerd door ons voor u, en vindt plaats in het gezelschap en onder de coördinatie van een lid van ons professioneel team. U moet dus voor niets zorgen!
Voor de inschrijving bij de club en haar activiteiten, nodigen wij u uit dit uitsluitend via onze website te doen... dit zal al uw inspanningen op dit niveau vergemakkelijken! Met slechts enkele klikken en een paar tientallen seconden, kunt u alle informatie met betrekking tot de club en haar activiteiten vinden. Daarenboven kan u in 3-4 stappen registreren. Eenvoudiger kan het niet!
Eenmaal als lid geregistreerd, ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief per e-mail, over de activiteiten van de komende weken of de nieuwe activiteiten in het Momentum programma.
gastronomie2

Het team

Sinds haar ontstaan in augustus 2016 heeft het team van de Club Momentum dezelfde gestage groei gekend als de ontwikkeling van de Club.
Sinds het begin actief in het Brussels Gewest, is de Club Momentum eind 2017 uitgebreid naar Antwerpen en naar Waals-Brabant half 2018.

Nathalie

Projectmanager van het werkplatform - Momentum Brussel en Waals Brabant

Nathalie
Oorspronkelijk komt Nathalie uit Waver en woont reeds enkele jaren met haar gezinnetje in een rustige aangename wijk in Waterloo.
Afgestudeerd in marketing, heeft ze ervaring zowel in marketing (loyaliteitsprogramma’s en communicatie) als in verkoop. Na enkele jaren werken voor grote bedrijven, kreeg Nathalie zin om zich op professioneel vlak te heroriënteren en een meer "menselijke" connotatie te geven aan haar dagelijks leven, waardoor ze CLUB MOMENTUM ontdekt heeft (en het onmiddellijk in haar hart gesloten).
Gepassioneerd door fotografie, reizen, sport, massages… en Harley Davidson…, stelt Nathalie sinds januari 2020 Nathalie is verantwoordelijk voor het project om nieuwe functionaliteiten te creëren op de Momentum website, vooral om de overdracht van kennis en ervaringen van Momentum leden naar volgende generaties te vergemakkelijken. Samen met Axel leidt Nathalie de Club Momentum Brussel en Waals Brabant.

Beatrijs

Verantwoordelijke Momentum voor Antwerpen

Beatrijs
Beatrijs is geboren in Brasschaat, woont in Berchem en werkt in Antwerpen.
Ze werkte jarenlang als Management Assistant in diverse sectoren. Sinds enkele jaren is zij ook Advisor en Team Leader voor Thermomix.
In februari 2018 kwam Beatrijs in ons team en werd verantwoordelijke voor Momentum Antwerpen.
Ze organiseert met veel enthousiasme en passie de activiteiten voor onze eerste Club Momentum in Vlaanderen. Dankzij haar gevoel voor organisatie, haar perfectionisme en haar positivisme, organiseert Beatrijs alle activiteiten die ze zorgvuldig heeft uitgekozen.
Ze staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en kijkt er naar uit u te mogen ontmoeten.

Fabienne

Verantwoordelijke Momentum Vlaams-Brabant

Fabienne
Fabienne is afkomstig uit Anderlecht en woont reeds meer dan 30 jaar in Vlaams-Brabant.
Al bijna 30 jaar organiseert ze allerlei evenementen zoals seminaries, congressen, beurzen, persconferenties, reizen en incentives.
Daarbovenop organiseert en begeleidt ze in haar vrije tijd met heel veel passie reizen over heel de wereld.
In de zomer van 2019 heeft zij vol enthousiasme en toewijding onze club in Vlaams-Brabant opgestart met heel wat succesvolle activiteiten en fantastische leden.
Dankzij haar passie voor de job en haar organisatietalent staat zij u steeds met de glimlach bij met raad en daad tijdens, voor en na alle activiteiten. Iedereen hartelijk welkom om zich aan te sluiten bij deze leuke afdeling vol boeiende en ontspannende momenten.

Vincent

Verantwoordelijke Momentum Luik

Vincent
Geboren en getogen in Luik, woon ik momenteel in Fraipont in de vallei van de Vesdre.
Met mijn handelsdiploma heb ik bijna 30 jaar gewerkt als vertegenwoordiger in het domein van bier en andere feestelijke dranken.
Vanaf eind augustus investeer ik mij met veel genoegen in de lancering van Club Momentum in Luik, waarbij ik aangetrokken wordt door de verscheidenheid aan taken in mijn functie en de menselijke contacten. Als levensgenieter in hart en ziel, kijk ik er naar uit om de nieuwe leden in Luik te ontmoeten en begeleiden.

Caroline

Verantwoordelijke Momentum Bergen-Doornik

Caroline
Met mijn bachelor in toerisme begon ik mijn professionele carrière in Frankrijk. Na jobs in toerismekantoren en hotels vervolgde ik uiteindelijk mijn werkervaring eerder in verkoopsfuncties. Als epicurist geniet ik van het leven, van mijn vrienden en familie. Aangezien ik artistiek aangelegd ben, bloei ik vooral open bij het werk met mijn handen zoals knutselen en schilderen. Ik kijk er enorm naar uit om kennis te maken met de leden van Club Momentum om samen aangename momenten te beleven.

Amandine

Administratief & financieel verantwoordelijke

Caroline
Oorspronkelijk afkomstig uit Waals-Brabant, heb ik mijn tienerjaren in de regio Charleroi doorgebracht voordat ik me bij de hoofdstad voor mijn studie aansloot. Ik woon sinds 2015 in Drogenbos met mijn man en onze drie dochters.
Mijn carrièrepad is gevarieerd. Ik heb bijna 12 jaar gewerkt, eerst als infographist en later als IT, voor de Zweedse meubelsreus. De afgelopen jaren heb ik de prachtige rol van fulltime mama gecombineerd met de dubbele rol van executive assistant en account manager in een digitaal communicatiebureau. Toen ik mijn jaren veertig nakwam, voelde ik de nood om mijn werk betekenis te geven en vond ik in Momentum de waarden die mij voeden en motiveren. Ik stel de Club en al zijn leden in dienst van mijn organisatiegevoel en mijn aandacht voor detail.

Axel

Medeoprichter van Momentum Belgium

Axel
Ondernemer, initiatiefnemer, nieuwsgierig, gepassioneerd, gezellig en doorzetter.
Na zijn studie handelsingenieur, nam hij de gok om zijn eerste professionele strepen in het buitenland te verdienen en vloog naar Chili, waar hij drie jaar als consultant voor PWC gewerkt heeft. Terug in België heeft hij 3 jaar ervaring opgedaan in de telecommunicatiewereld. Vanaf het jaar 2000 stichtte hij twee bedrijven in innovatieve sectoren, die hij tot ontwikkeling bracht om ze daarna te verkopen. Sinds 2009 is hij lid van het directiecomité van een vzw, gespecialiseerd in culturele reizen en besloot hij een nieuw concept van vrijetijdsclub in het leven te roepen, dat trouw is aan zijn waarden en vereisten om het beste te brengen naar een publiek dat hij goed kent, de 55+. Een nieuw hoofdstuk is gestart met de geboorte van de Club Momentum in augustus 2016.