Recreatie het hele jaar door!

Het doel van Momentum Club is u een scala van verschillende activiteiten te bieden, met de permanente zorg voor de selectie van de beste evenementen van het moment.
U kan kiezen tussen een tiental mogelijkheden:
  • Museum & Tentoonstelling (musea, tentoonstellingen, ...)
  • Shows (theaters, filmpremières, concerten, ...)
  • Conferenties (persoverzichten, boekpresentaties, conferenties)
  • Bedrijfsbezoek (Zoo, Disney on Ice, , ...)
  • Reizen (city trips & Travel 7, 10 of 14 dagen)
  • Sportactiviteiten (elektrische fiets, wandelen, yoga, ...)
  • Sportevenementen (Van Damme Memorial, voetbalspel, Roland Garros ...)
  • Merkwaardig (buitengewone tuinen, bezoeken aan bedrijven of verrassende plaatsen,…)
  • Training (IT, talen, fotografie, schaken, ...)
  • Gastronomie (meestal in bekende of minder bekende restaurants ... maar steeds met een gunstig prijs/kwaliteit ratio)
Inschrijven als lid kan alleen of als koppel.
De inschrijving kan tegen een jaarlijkse bijdrage van 105 € per persoon (= 8 € / maand), of 165 € per koppel (beiden gedomicilieerd op hetzelfde adres).Er is ook geen aparte toetredingsvergoeding.
Club Momentum heeft vele partners, CONTACTEER ONS ZO SNEL MOGELIJK OP 0477/18 00 68 OM TE WETEN OF U RECHT HEEFT OP EEN SPECIALE PROMOTIECODE. (Voorkeurtarief, enkele maanden gratis lidmaatschap, enz.).
De activiteiten zijn over het algemeen georganiseerd voor groepen van ongeveer 25 personen. Ze zijn meestal betalend, maar wij zorgen er altijd voor dat u kan profiteren van zeer gunstige prijzen!
Elke activiteit is volledig voorbereid en georganiseerd door ons voor u, en vindt plaats in het gezelschap en onder de coördinatie van een lid van ons professioneel team. U moet dus voor niets zorgen!
Voor de inschrijving bij de club en haar activiteiten, nodigen wij u uit dit uitsluitend via onze website te doen... dit zal al uw inspanningen op dit niveau vergemakkelijken! Met slechts enkele klikken en een paar tientallen seconden, kunt u alle informatie met betrekking tot de club en haar activiteiten vinden. Daarenboven kan u in 3-4 stappen registreren. Eenvoudiger kan het niet!
Eenmaal als lid geregistreerd, ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief per e-mail, over de activiteiten van de komende weken of de nieuwe activiteiten in het Momentum programma.
gastronomie2

Het team

Sinds haar ontstaan in augustus 2016 heeft het team van de Club Momentum dezelfde gestage groei gekend als de ontwikkeling van de Club.
Sinds het begin actief in het Brussels Gewest, is de Club Momentum eind 2017 uitgebreid naar Antwerpen en naar Waals-Brabant half 2018.

Catherine

Verantwoordelijke voor Momentum in Brussel en Waals-Brabant

Catherine
Catherine is afkomstig uit Brussel en woont nu in Etterbeek.
Na haar studies Communicatie in Louvain-la-Neuve en Gent, werkte ze vele jaren in Human Resources voordat ze op avontuur ging als verantwoordelijke voor Franse passagiers op cruiseschepen. Na de wereld rondgereisd te hebben, vestigde ze zich opnieuw in België en kwam ze bij het Momentum team in november 2017.
Met veel dynamisme en dagdagelijkse toewijding investeert ze zich in het Momentum project. Steeds met een glimlach begeleidt ze de leden van Momentum tijdens sommige activiteiten en beheert ze de activiteiten en de opvolging van de leden van Brussel en Waals-Brabant.

Patrick

Mede-oprichter van de ‘Club de l’Histoire’

Patrick
Als kunsthistoricus, journalist, schrijver en animator bij RTL, werkt Patrick Weber samen met meerdere tijdschriften in België en Frankrijk. Hij schreef een zestigtal boeken over de geschiedenis van monarchieën, essays en historische fictie.
Hij won de ‘Prix du Roman Historique’ en de ‘Grand Prix du Roman d’Aventure’. Samen met Rosette Van Rossem stichtte hij de ‘Club de l’Histoire et Ecrire l’Histoire’, de boekenbeurs van het geschiedenisboek.
De ‘Club de l’Histoire’ en Momentum hebben hun activiteiten in de zomer van 2017 samengevoegd. Zo zijn een twintigtal activiteiten die jaarlijks door de ‘Club de l’Histoire’ worden georganiseerd en geanimeerd door Patrick, opgenomen in de agenda van de activiteiten van Momentum Brussel en exclusief toegankelijk voor de leden van Momentum.

Rosette

Mede-oprichter van de ‘Club de l’Histoire’

Rosette
Omdat het leven te kort is om niet elk moment volledig te leven…
Aan het einde van een hectische professionele carrière in de media bleef ik natuurlijk gepassioneerd voor nieuwe uitdagingen. Zo heb ik samen met Patrick Weber in 2014 besloten om de ‘Club de l’Histoire’ op te richten. Door activiteiten te organiseren rond het thema Kunst en Geschiedenis ontmoet ik geweldige mensen die nieuwsgierig en gecultiveerd zijn en open voor de wereld. Het is een genoegen om dit alles vandaag aan leden van Momentum te mogen aanbieden.

Beatrijs

Verantwoordelijke Momentum voor Antwerpen

Beatrijs
Beatrijs is geboren in Brasschaat, woont in Berchem en werkt in Antwerpen.
Ze werkte jarenlang als Management Assistant in diverse sectoren. Sinds enkele jaren is zij ook Advisor en Team Leader voor Thermomix.
In februari 2018 kwam Beatrijs in ons team en werd verantwoordelijke voor Momentum Antwerpen.
Ze organiseert met veel enthousiasme en passie de activiteiten voor onze eerste Club Momentum in Vlaanderen. Dankzij haar gevoel voor organisatie, haar perfectionisme en haar positivisme, organiseert Beatrijs alle activiteiten die ze zorgvuldig heeft uitgekozen.
Ze staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en kijkt er naar uit u te mogen ontmoeten.

Julie

Partnership & Business Development Manager

Julie
Julie Tomé is afgestudeerd in bedrijfswetenschappen aan ICHEC en heeft een carrière van 16 jaar bij verschillende KMO’s en grote bedrijven in managementfuncties, financiële analyse, communicatie en marketing. Ze is vooral aangetrokken door de rijkdom van de verbinding tussen mensen en bedrijven en het creëren van positieve partnerschappen voor deze twee delen. Haar 3 jaar als directeur van de zakenkring B19 Brussel bevestigde haar talent en haar passie voor concrete netwerking.
Bij Momentum houdt ze toezicht op het tijdschrift MOMAG, onderhoudt de banden met Club-partners in Brussel en ontwikkelt B-to-B-activiteiten.

Axel

Medeoprichter van Momentum Belgium

Axel
Ondernemer, initiatiefnemer, nieuwsgierig, gepassioneerd, gezellig en doorzetter.
Na zijn studie handelsingenieur, nam hij de gok om zijn eerste professionele strepen in het buitenland te verdienen en vloog naar Chili, waar hij drie jaar als consultant voor PWC gewerkt heeft. Terug in België heeft hij 3 jaar ervaring opgedaan in de telecommunicatiewereld. Vanaf het jaar 2000 stichtte hij twee bedrijven in innovatieve sectoren, die hij tot ontwikkeling bracht om ze daarna te verkopen. Sinds 2009 is hij lid van het directiecomité van een vzw, gespecialiseerd in culturele reizen en besloot hij een nieuw concept van vrijetijdsclub in het leven te roepen, dat trouw is aan zijn waarden en vereisten om het beste te brengen naar een publiek dat hij goed kent, de 55+. Een nieuw hoofdstuk is gestart met de geboorte van de Club Momentum in augustus 2016.